Portfolio

www.soup-plus.be | website

Soepbar

Een gloednieuwe website voor een gloednieuwe soepbar. Deze overzichtelijke onepager brengt alle praktische informatie recht tot bij jou. Volledig responsive opgebouwd met achterliggende Web Content Management. Alle beeldmateriaal is eveneens inhouse gemaakt tijdens een photoshoot ter plaatste @Soup-plus.

www.mansion9bruges.com | website

Luxury B&B

Mansion9Bruges vroeg een klassevolle, responsive opbouw. De website is consistent in 4 verschillende talen en beschikt over selectieve achterliggende Web Content Management. Klink op de link om door te pareltje te browsen.

rj-elektriciteit.be | website

Elektricien

Het maken van deze responsive website was door het brede aanbod van RJ Elektriciteit een hele uitdaging, maar wat een leuke! We creëerden de perfecte balans tussen speels dynamisch en duidelijk professioneel. Ook de fotografie werd door ons verzorgd. We verzameldende juiste beelden om te verwerken op de juiste plek.

www.sdp-actalibra.be | website

Notary Software

Voor CEVI's SDP Notary Software ontwierpen we deze uitstekende website: 2 talen, functioneel to-the-point en in volledige harmonie met hun brand identity, precies zoals we het graag zien!

www.chemyr11.com | website

Vakantiehuis

CheMyr11 is een responsieve website, geoptimaliseerd voor alle soorten apparaten. Dit luxueuze vakantiehuis is een troef voor mensen over de hele wereld en daarom hebben we de bijbehorende website consistent opgebouwd in 3 talen, samen met een achterliggende Web Content Management, zodat de eigenaren zelf belangrijke inhoudelijke aanpassingen kunnen maken zonder onze tussenkomst.

www.belindamacdonald.com | website

HET BOEK | BELINDA'S HOMEMADE COOKIES

Klik op de link en bekijk de volledige onepager.

www.intpand.be | website

Interieur | Verlichting | Keramiek | Co-working

Klik op de afbeelding om meer foto's te zien. Of klik op de link en neem een kijkje op de website.

www.anna9.be | website

Bed & Breakfast

Dit juweeltje maakt ons erg trots. We creëerden een gloednieuwe website voor een prachtig nieuwe B&B in hartje Brugge. Met het volledige concept in onze handen, van logo-ontwerp tot kleurenpalet, huisstijl en website, vormt het eindproduct vanzelfsprekend een samenhangend geheel. Met de nadruk op gezelligheid en klasse herdefiniëren in het mooie Brugge.

www.celiabogaert.be | website

Celia Bogaert | Allround entertainer

All round entertainer Celia Bogaert, Duizendpoot op scène, voor en achter de camera wenste een website dat haar verschillende facetten zou illustreren zonder een saaie opsomming te worden. We ontwierpen een helemaal andere website die haar multitasked leven illustreert. De website is cool & hip maar bevat toch genoeg content om te boeien.

dezonnebrug.be | website

Een B&B en vakantie huis midden in een ongerept natuurgebied. Prachtig ingericht. Een ontbijt om u tegen te zeggen en nu ook met een website die dit weerspiegelt. Ondersteund door een volledig Content Management Systeem voor het volledig autonoom updaten van teksten. Volledig responsief, social media feilloos verwerkt. Kortom alles wat een vakantiehuis /B&B eigenaar nodig heeft om zijn zaak met stijl online te plaatsen.

Dewitte-mg | website

Ricky Dewitte, Metaal en Glas constructies een gevestigde waarde in Brugge en omstreken, had nood aan een eigentijdse look & feel. Het logo en de huisstijl werden opgefrist. De website werd volledig onder handen genomen, volledig responsief gemaakt en functioneert nu eveneens als catalogus en referentiepunt. Social media kanalen werden in harmonie met de nieuwe look mee ontwikkeld en verwerkt in de website. Een visuele parel in samenwerking met fotograaf Jan Verlinde.

Avt-osteo.nl | Website

De reeds bestaande, maar gedateerde website van Avt-osteo is onderworpen aan een volledige update. Niet enkel qua design, maar ook achter de schermen werd de basiscode helemaal vernieuwd. Hieruit vloeide een gloednieuwe responsive website voorzien van een ingebouwde WCM (Web Content Management). Op deze manier wordt er niet alleen efficiënt aangepast maar ook doelgericht info meegegeven.
> Klik op de foto hierboven om meer te zien.

Koesterfotografie.be | website

De koesterfotografie website is de “tweelingswebsite” van de fotografieceline.be website. Omwille van de delicate inhoud vereiste deze fotografie haar eigen kader. Beide responsieve websites zijn aan elkaar gekoppeld op verschillende niveaus maar houden de juiste afstand waar nodig. Het is een warme, emotionele weergave van de moeilijkste momenten in het leven. De website en het logo die we ook mochten creëren ademen rust en empathie uit. Social media apps werden feilloos ingewerkt om de site up to date te houden.

Fotografieceline.be | website

Céline Snauwaert is een passionele geëngageerde fotografe. De uitdaging was dan ook niet te onderschatten. De kracht van haar foto’s weergeven in combinatie met een goed onderbouwde navigatie en zoekrobot geoptimaliseerde teksten. Daarnaast ligt de nadruk op de koesterfotografie een “tweelingswebsite” die omwille van de delicate inhoud zijn eigen kader verrijst. Beide responsieve website zijn aan elkaar gekoppeld op verschillende niveaus maar houden de juiste afstand waar nodig. Social media apps werden feilloos ingewerkt om de site up to date te houden.

Limco-safety.be | website

Deze responsieve website staat volledig in het kader van veiligheid en preventie. Een volwaardige professionele website, functioneel en aantrekkelijk dat in een oogopslag duidelijk maakt waar Limco-safety voor staat. Deze website is autonoom te beheren via ons super eenvoudig en logisch opgebouwde Web Content Management. Social media werden vlekkeloos ingewerkt.

www.sintnik.be | website

Bed & Breakfast

Klik op de link en bekijk de volledige website.

www.huyzewalburga.be | website

Bed & Breakfast

Klik op de link en bekijk de volledige website.

detwijfelaar.be | website

Combineer een heerlijk restaurant met fluïde kunst en je krijgt de Twijfelaar. Een andere website, een warme website zoals de gastvrouw van de Twijfelaar een lekker website zoals de keuken van deze unieke bistro. Een vlekkeloze samenwerking die leidde tot deze parel van kleuren en smaken. Ook het logo kreeg een opfrisbeurt, zonder zijn herkenbaarheid te verliezen. Social media werden toegevoegd en deze website is natuurlijk volledig autonoom te beheren via ons super eenvoudig en logisch opgebouwde Web Content Management.
Fotografie via Studio Bades.

Outdoorteam.be | website

Deze database driven website is een echte kanjer van een website en volledig zelf te beheren dankzij de op maat ontwikkelde web content management (WCM). Er wordt sterk ingespeeld op SEO (=zoekrobot optimalisatie) om optimaal te scoren bij zoekresultaten. Een goede navigatie is hier cruciaal om potentiële klanten snel naar de juiste pagina te leiden. Dankzij dynamische beelden en het juiste kleurenschema komt het avontuurlijke gevoel helemaal naar boven.

shoerecrafting.be | website

Deze responsieve website weerspiegelt alles wat exclusief is. No nonsens. De producten staan steeds centraal met respect voor de klassieke en exclusieve stijl van Luc Decuyper. Alles is dan ook zeer clean en to the point. Het logo werd eveneens aangepakt door ons grafisch bureau en zet de ambachtelijke “home made” sfeer waar shoerecrafting voor staat in de kijker. Social media werden toegevoegd en deze website is natuurlijk volledig autonoom te beheren via ons super eenvoudig en logisch opgebouwde Web Content Management.
Fotografie via Studio Bades.

studiobades.be | website

Studio Bades by Bart Descheemaeker
Advertising and industrial photography

De website van Studiobades ademt fotografie. Alle beelden krijgen dan ook een prominente plek. Deze website is database driven wat ervoor zorgt dat Bart volledig zelf zijn beelden kan aanpassen en/of nieuwe beelden kan toevoegen. Een echte must voor een fotograaf die dagelijks nieuw materiaal vastlegt! De lay-out is strak maar sober om optimaal van de prachtige inhoud te kunnen genieten.

rentabelgica.be | website

Renta Belgica | Invest & Insure

De onepage website van Renta Belgica is qua look en inhoud perfect op elkaar afgestemd. Alles is vlot en to the point. De kleuren zorgen voor een mooie ondersteuning en doen het geheel een pak minder saai overkomen. Toch doen ze geen afbraak aan de boodschap die wil worden overgedragen. Integendeel zelfs! De strakke look wordt wat vriendelijker gemaakt door het gebruik van enkele goed geplaatste parallaxen met foto's erin.

agna-maertens.be | website

Agna Maertens | Floral Designer

Agna Maertens is een gepassioneerde Floral designer en dat is zacht uitgedrukt. Haar intuïtieve passie voor kleur gebonden aan haar artistieke persoon vormde voor de cOhesie een ware uitdaging. In nauwe samenwerking creëerden we deze database gestuurde website. Deze website is volledig autonoom te beheren via ons super eenvoudig en logisch opgebouwde Web Content Management. Social media werden vlekkeloos ingewerkt.

west-invest.be | website

Knokke | Projectontwikkeling

Dit Knoks projectontwikkelingsbedrijf was op zoek naar een website die met stijl zijn ervaring en stijl zou weergeven. Een volwaardige professionele website, functioneel doch aantrekkelijk die ze nog even zelf kunnen onderhouden via onze super eenvoudig en logisch opgebouwde Web Content Management.

praktijkfie.be | website

Kinderpraktijk Fie | Psychodiagnostiek & Psychotherapie voor kinderen & jongeren

Kinderpraktijk Fie, dit websiteontwerp ontstaat vanuit “Fie” het figuurtje bedacht door kinder- en jeugdpsychiater Dr. Iris Elens en tot leven gebracht door de tekenpen van de cOhesie. Een zuivere website, drempelverlagend voor zowel oudere als jonge kinderen. Database gestuurd en functioneel met een op maat ontwikkeld aanmeldingsformulier. Autonoom te beheren door het team van Kinderpraktijk Fie via ons super eenvoudig en logisch opgebouwde Web Content Management.

lababou.be | website

Brugge | Knitwear Designer | La Babou

De drijvende kracht achter La Babou knitwear designer is Elisabeth Lebbe. Een creatieve geest in constante evolutie. Haar unieke prêt-à-porter lijn wordt geassocieerd met zalige zachtheid, een hele hoop fun en puurheid. De website is dan ook opgebouwd met deze kernwaarden in gedachten. Deze startup website is overzichtelijk en richt zich voornamelijk op functionaliteit. De drempel voor potentiële klanten wordt zo laag mogelijk gehouden. Dit vanzelfsprekend in combinatie met een sterke lay-out. Social media widgets worden feilloos verwerkt in de website. De cOhesie ontwikkelde eveneens de labels voor de Lababou wol en de volledige huisstijl, startend met een stralend logo.

thepicardy.be | website

Brasserie the Picardy | Knokke

Voor brasserie The Picardy ontwierp De cOhesie een informatieve one-pager voor deze heerlijke brasserie met zicht op de Noordzee. De sfeer van de brasserie wordt mooi meegegeven. Foto's van lekkere gerechten vernieuwen automatisch dankzij de geïmplementeerde instagram-widget. Dit zorgt voor de nodige dynamiek. De kleuren leunen aan bij het interieur en vormen zo een mooi geheel.

www.wijnhuistinto.be | webshop

wijnhuistinto.be | Webshop

De uitgebreide database gestuurde webshop van Wijnhuis Tinto is compleet op maat gemaakt en bevat een volledig web content management (WCM). Er zijn talloze wijnen te ontdekken die ook via een zoekfunctie op naam, druifsoort, categorie, regio en land van herkomst kunnen worden gevonden. Deze webshop laat je toe om heerlijke Europese wijnen online te bestellen en te betalen via een secuur betaalsysteem. De website is uiteraard compleet responsief en kan op elk medium, zij het tablet, smartphone of laptop optimaal bezocht worden.

pmc-eauxdevie.nl|| website

Paramedisch centrum | Eaux de Vie

Rust is bij elke behandeling belangrijk en het is net dat gevoel dat volledig wordt doorgetrokken in de website. De prachtige natuurfoto's, de kleuren en het rustig opladen van titel en teksten sluiten perfect aan bij dit thema. Er is geen haast binnen PMC Eaux De Vie. De complete look is strak maar uiterst praktisch: elke rubriek is eigen aan een specifieke vorm van therapie en wordt volledig zelfstandig beheerd door het team van PMC via ons super eenvoudig en logisch opgebouwd Web Content Management. Social media werden optimaal ingewerkt in de website.

orsolara.com | website

Casa Orsolara | luxe vakantie villa | Umbria Italia

Een parel in de Italiaanse natuur, met een Belgische eigenaar die z’n parel in de kijker wil plaatsen. De opdracht was bijna te simpel, een prachtige villa via de website kenbaar maken. Uiteraard voegen we hierbij alle functionaliteiten toe zodat de klant volledig autonoom z’n boekingen kan beheren en z’n website kan updaten via ons super eenvoudig en logisch opgebouwd Web Content Management.

hemelsetaartjes.com | website

hemelse taartjes | Brugge

Hemelse Taartjes Brugge heeft na enkele jaren een volledig vernieuwde website. Een belangrijk onderdeel was ervoor zorgen dat de website responsief werd zodat er ook via smartphone en tablet kan worden besteld. Deze relatief grote website bevat ook een WCM (web content management) waardoor de eigenaars zelf elke nieuwe, lekkere creatie kunnen toevoegen. Dit aangevuld met een heerlijk speelse vormgeving zorgt ervoor dat niemand de taarten en koekjes nog aan zich kan laten passeren.

www.bo-merendree.be | website

Bo Merendree | Fashion website

Deze responsief website straalt precies de sfeer uit die heerst in boetiek Bo: strak en stijlvol. De verschillende pagina's zijn overzichtelijk gehouden en voorzien van versterkende beelden. Zo waant de bezoeker zich online ook aanwezig in de winkel. De parallax animaties en de instagram-widget gelinkt aan boetiek Bo creëren de nodige dynamiek. De website wordt deels aangevuld met ons super eenvoudig en logisch opgebouwd Web Content Management zodat hij autonoom kan worden aangevuld waar nodig.

www.van-biervliet.be | website

Van Biervliet | Architectuur

Restyling en grondige update van de responsive website van het architectenbureau Tom Van Biervliet, gevestigd in Brugge. Zowel inhoudelijk als op valk van codering kreeg deze website een grondige facelift. Social media werden toegevoegd waarbij de cOhesie ook de twitter homepage ontwierp. De projecten staan steeds centraal met respect voor de hedendaagse stijl van Tom Van Biervliet en zijn zin voor duidelijke structuren. Het architectenbureau situeert zich zowel in de particuliere als de openbare sector, gaande van gezinswoningen & appartementen, villa’s, industriebouw, tot publieke werken zoals scholen, musea, enz. De verschillende onderdelen zijn intuïtief terug te vinden.

www.belindaskitchen.be | webshop

Belinda's Kitchen | Het gezonde alternatief

Deze krachtige responsieve website bevat alle nieuwste technologie op vlak van webdesign. Vertrekkend vanuit een startup website, worden de granola’s stillaan omgezet naar een vlot draaiende e-commerce. Social media zijn niet meer weg te denken in deze wereld en ook hier werd het verwerkt in de website. SEO (=zoekrobot optimalisatie) op z’n best zorgt voor een vlotte vindbaarheid op het web.

www.kanpai.eu | webshop

kanpai.eu | Saké

Deze sake webshop is een totaal responsieve e-commerce die autonoom beheerd wordt door de eigenaar. Ondersteund door een uiterst intuïtieve backoffice die het updaten van de website in 3 talen vlot laat verlopen. Volledig op maat ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Kanpai team. De geïmplementeerde Social media widgets zorgen voor de nodige animatie op de homepage. Inhoud en opbouw werden volgens de laatste SEO-normen ingewerkt en zorgen voor een goede vindbaarheid bij de zoekrobotten.

www.lemahieu-partners.be | Website

lemahieu-partners.be | Juridisch advies

Lemahieu & Partners staan voor juridisch advies op maat. We gingen op zoek naar een grafische look die het professionalisme weerspiegelt van dit bedrijf waar ervaring en vernieuwing elkaar aanvullen. Een parel van een responsieve website volledig ondersteund door onze gebruiksvriendelijke Web Content Management. Op die manier kunnen Lemahieu & Partners volledig autonoom de inhoud van hun website aanvullen, bijsturen en optimaliseren.

angelsshare.be | website

angelsshare.be | Whisky & Gin store

Een parel in de maak. Deze miniwebsite wordt straks een volledige functionele e-commerce. Met een gebruiksvriendelijk web content management op net die specifieke plaatsen, kan Angels’share autonoom de inhoud van zijn website aanvullen, bijsturen en optimaliseren. De cohesie ontwikkelde naast de website ook het logo en de volledige huisstijl voor deze whisky & gin winkel te Leuven. Verpakking, sitckers, uitnodiging, social media kanalen…enz.

bodylicious.be | website

bodylicious.be | Beauty & Wellness Center

Nancy Couvreur, de drijvende kracht achter Bodylicious & Spadylicious, had dringend nood aan een website die haar prachtige wellness center in al zijn glorie kan weergeven. De website werd volledig onder handen genomen, volledig responsief gemaakt. Het uitgebreide aanbod wordt nu overzichtelijk weergegeven en functioneert als een online catalogus. Social media kanalen werden in harmonie met de nieuwe look mee ontwikkeld en verwerkt in de website. Een opleiding in de wereld van de social media werd eveneens gekoppeld aan dit project.

labart.be | website

labart.be | Laboratoire Artisanal

Van logo naar etiket, langs naamkaart en algemene folder tot B2B website met uitgebreide klantzone. We creëerden het volledig imago voor dit nieuwe merk van voedingssupplementen voor en door apothekers gemaakt. Uitgangspunt: sterke branding. De website werd onlangs omgezet naar een volledig responsief website en krijgt er verschillende taalversies bij.

3littlepebbles.com | webshop

3littlepebbles.com | kids & mom fashion

Dè kids & moms fashion webshop van Anniek Van Tongel. Een schattige en totaal responsieve e-commerce die autonoom beheerd wordt door de eigenares. 3 Little Pebbles biedt een breed assortiment aan van kledij en verzorgingsproducten met een organisch en natuurlijke oorsprong. Een eenvoudig te gebruiken content management volledig op maat gemaakt voor het 3littlepebbles team. De cOhesie ontwikkelde eveneens het grafisch logo, de social media kanalen en de design huisstijl van deze onweerstaanbare website.

Vitastyle.be | website

Vitastyle.be | Beauty en wellness

Vitastyle, de place-to-be om in een aangename sfeer af te slanken en /of te relaxeren, breidt uit met een instituut; een restyling drong zich dus op. De cOhesie ontwierp de opendeurflyer en de nieuwe site, maar ook de twitter homepage en de facebook Company page werden met de nodige beelden en know-how voorzien om een passend geheel te vormen. Maar oordeel vooral zelf! Het logo en de huisstijl (beide ook door de cOhesie ontworpen) & de website stralen vitaliteit uit. Het streefdoel van VitaStyle!

tandarts-sophie.be | website

tandarts-sophie.be | Tandarts Sophie

Sophie Vanhulle is een tandarts en protheticus. Haar empathie en visie zorgen voor een uniek en gedreven persoon. De website is dan ook een ware mix van medisch professionalisme en menselijkheid wat de ideale combinatie is voor een arts. De foto’s zijn van de hand van fotograaf Jan Verlinde en geven de sfeer van de praktijk en dus ook de website weer in net die juiste toon.

rdc-brugge.be | website

rdc-brugge.be | Verzekeringen en Beleggingen

Verzekeringen en Beleggingen Roderik De Clerck wenste een functionele website, zonder zever. Een duidelijke weergave van het aanbod met bijhorende aantrekkelijke visuals. De cOhesie friste eveneens het logo op en creëerde de verschillende visuals. Deze website bevat een basis Web Content Management dat perfect beantwoordt aan de noden van rdc-brugge.

kingsclubbrugge.be | website

kingsclubbrugge.be | Pool en sportsbar

Deze sfeer volle sportsbar had nood aan een even dynamische en sfeervolle website. De cOhesie pakte uit met haar splinternieuwe full package website formule. Animaties, social media, SEO, Web content management op maat ontwikkeld voor de Kingsclub. Geen overbodige functies waar je in verloren loopt. Fine tunen en volledig op elkaar afstemmen van alle social media, inclusief tutorials en hulplijn. Automatisering van de events, dagschotels zodat de website er steeds geüpdatet uitziet zonder dat dit voor de eigenaar een onmogelijk bij te houden taak is!

polstandaert.be | website

polstandaert.be | Schouwen en mouluren

Stel, je hebt een uitzonderlijk beroep, creatief, uniek en toch ben je mee met de tijd. Je bent een artiest en je wil op geen enkel moment een compromis maken wat je kunst betreft. En toch heb je nood aan een functionele website die je het leven gemakkelijker maakt, die je tijd spaart door mooi alles te ordenen en weer te geven waar je voor staat. Met de juiste impressies en evenveel passie voor ons werk creëerden we samen met Pol Standaert een parel van design met de nadruk op de unieke antieke schouwen en de nieuwe schouwen, de indrukwekkende restauraties, de prachtige lave-mains, … ontdek zelf. Ontdek de website van Pol Standaert - schouwen en mouluren te Brugge.

landseinde.be | website

landseinde.be | B&B

Een B&B midden in een ongerept natuurgebied. Prachtig ingericht. Een ontbijt om u tegen te zeggen en nu ook met een website die dit weerspiegelt. Ondersteund door een volledig Content Management Systeem en reserveringsmodule. Volledig responsief, social media feilloos verwerkt. Kortom alles wat een B&B eigenaar nodig heeft om zijn zaak met stijl online te plaatsen. De cOhesie ontwikkelde eveneens het logo voor B&B Landseinde.

dehuyskamer.be | website

dehuyskamer.be | Co workingspace

De Huyskamer - Meeting rooms & co-working space te Brugge. Een herenhuis in centrum Brugge, op 10 min. wandelafstand van het station, waar men in “huiskamerstijl” kan vergaderen, werken of samenkomen. Bij zo’n origineel concept hoort een origineel design met alle nieuwste technieken van een ingewerkte Twitter-applet tot een eenvoudig aan te passen beeldanimatie op de homepage. Het intuïtieve reservatieformulier zorgt voor de nodige functionaliteit. Pure Design & Klasse. Webdesign de cOhesie ontwierp eveneens het logo, de visitekaarten, notitieblokjes … voor De Huyskamer.

deboo.be | website

Deboo | Garage

Nog maar eens een kanjer van een website, database driven met een uitgebreide op maat ontwikkelde web content management. Auto’s: nieuw, occasies demo’s aanvullen, zonder kennis van programmeertalen, in een mum van tijd vormt hier geen enkel probleem. Grafisch bureau de cOhesie ontwierp eveneens het nieuwe logo van Deboo dat de 3 Business Units (Carrosserie, Inrichting bedrijfswagen en Honda) samenbrengt onder een elegante, goed draaiende koepel.