Over ons

Meet the Team

Grafisch bureau de cOhesie creëerde haar eerste website in 2005. Na meer dan 10 jaar ervaring in de grafische - en toen nog kersverse - internetwereld, besloot Sophie Butt om samen met haar partner Wieland de Caluwe de stap te zetten en hun eigen grafisch ontwerpbureau op te richten. Zij vormen, samen met hun freelance medewerkers, de drijvende kracht van de cOhesie Web & graphic design in Brugge.

Sophie Butt

Art Director

Sophie studeerde grafische vormgeving aan de Luca | School of arts. Na een diploma Meester in de beeldende kunsten stortte ze zich vol passie en overgave in de wereld van het internet. In een tijd waar alles op het internet nog flikkerde en het aantal kleuren op een webpagina meestal tot een indigestie leidde, besloot zij om het internet te hulp te schieten door websites, die louter als visitekaarten dienden, een functie te geven en dat allemaal met een "beetje meer smaak"...

Wieland de Caluwe

Analist programmeur

Wieland studeerde vol toewijding management maar ontdekte nadien dat hij als geboren analist eigenlijk een grote liefde voor programmeren had. Hij schreef zich in voor een alomvattende informaticaopleiding en volgde zijn droom. Na drie jaar intense studie vervoegde hij Sophie bij Webdesign de cOhesie. Vanuit hun passie, kennis en knowhow creëren ze samen de meest uiteenlopende websites. Alles kan, niets is teveel!

Gezocht

Grafisch vormgever

Hou je van uitdagingen? Adem je design? Is Vormgeving écht je ding, zowel online als offline. Je werkt zelfstandig creatieve concepten uit naar tal van visuele communicatiemiddelen? Je bent enthousiast leergierig en kan tegen een stootje? Stuur ons dan nu je volledig CV en de link naar je portfolio, want de cOhesie is op zoek naar jou!
Download De Vacature

118

Websites made

3472

Logo's loved

4523

Designs approved

 

Onze Troeven

  • Crazy creatief

  • Klantvriendelijk

  • On time

  • Professioneel

Onze Werkwijze

Elk project start met een uitgebreid gesprek. U kent als geen ander uw bezigheid. U weet welke uitdagingen u aankan en welke uitdagingen u nog te wachten staan. Aan de hand van die gesprekken ontdekken wij uw identiteit alsook de doelgroepen die u wilt bereiken. Vervolgens vertalen wij dit in ons werk.

Nauwe samenwerking

Uiteraard moet in deze fase nauw worden samengewerkt. Wij vinden het belangrijk dat u, als klant, gedurende het hele proces betrokken blijft. Uw website is immers een weerspiegeling van uw bedrijf.

Eenmaal de analyse is uitgewerkt, wordt overgegaan naar de het grafisch ontwerp en/of de definitieve programmering.

de cOhesie | Werkwijze