NL | EN | FR

de cOhesie
web design & grafische vormgeving

Webdesign de cOhesie creëerde haar eerste website in 2005. Na meer dan 10 jaar ervaring in de grafische - en toen nog kersverse - internetwereld, besloot Sophie Butt om samen met haar partner Wieland de Caluwe de stap te zetten en hun eigen grafisch ontwerpbureau op te richten. Zij vormen, samen met hun collega Léonie Blanckaert en freelance medewerkers, de drijvende kracht van Webdesign de cOhesie in Brugge.

Sophie studeerde grafische vormgeving aan Sint-Lucas in Gent. Na een diploma Meester in de beeldende kunsten stortte ze zich vol passie en overgave in de wereld van het internet. In een tijd waar alles op het internet nog flikkerde en het aantal kleuren op een webpagina meestal tot een indigestie leidde, besloot zij om het internet te hulp te schieten door websites, die louter als visitekaarten dienden, een functie te geven en dat allemaal met een "beetje meer smaak"...

Wieland studeerde vol toewijding management maar ontdekte nadien dat hij als geboren analist eigenlijk een grote liefde voor programmeren had. Hij schreef zich in voor een alomvattende informaticaopleiding en volgde zijn droom. Na drie jaar intense studie vervoegde hij Sophie bij Webdesign de cOhesie. Vanuit hun passie, kennis en knowhow creëren ze samen de meest uiteenlopende websites. Alles kan, niets is teveel!

Léonie is afgestuurd als Cross-media ontwerpster aan de Arteveldehogeschool. Ze specialiseerde zich in Photo Design. Haar eigen foto's kunnen gebruiken in ontwerpen zorgt dus zeker voor een toegevoegde waarde. Dankzij deze Cross-media opleiding kan ze aan de slag zowel op vlak van print als web. Design gecombineerd met functualiteit is waar ze dagelijks opnieuw naar op zoek gaat!Daarnaast werkt Webdesign de cOhesie met een team van freelance ontwerpers en programmeurs, naargelang de noden van de verschillende projecten.

info@decohesie.be
Soph & wy, about web design

Werkwijze

Elk project start met een uitgebreid gesprek. U kent als geen ander uw bezigheid. U weet welke uitdagingen u aankan en welke uitdagingen u nog te wachten staan. Aan de hand van die gesprekken ontdekken wij uw identiteit alsook de doelgroepen die u wilt bereiken. Vervolgens vertalen wij dit in ons werk.

Hieruit vloeit een boomstructuur die de essentie van uw website-navigatie omvat, gekoppeld aan een eerste grafisch voorstel.
Deze analysefase is essentieel om een functionele, klantgerichte en lucratieve website te ontwikkelen. De inhoud van uw website is immers even belangrijk als de 'look & feel' ervan.

Uiteraard moet in deze fase nauw worden samengewerkt. Wij vinden het belangrijk dat u, als klant, gedurende het hele proces betrokken blijft. Uw website is immers een weerspiegeling van uw bedrijf.

Eenmaal de analyse is uitgewerkt, wordt na aanlevering van de nodige documenten zoals beeldmateriaal, teksten, databank, enz. overgegaan naar de definitieve programmering.

info@decohesie.be
boomstructuur website