NL | EN | FR
Webdesign

kanpai.eu

Sake webshop

Deze sake webshop is een totaal responsieve e-commerce die autonoom beheerd wordt door de eigenaar. Ondersteund door een uiterst intuïtieve backoffice die het updaten van de website in 3 talen vlot laat verlopen. Volledig op maat ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Kanpai team. De geïmplementeerde Social media widgets zorgen voor de nodige animatie op de homepage. Inhoud en opbouw werden volgens de laatste SEO-normen ingewerkt en zorgen voor een goede vindbaarheid bij de zoekrobotten.
Bekijk de websitede cOhesie web design, logo design en graphic design


West
Invest.be

coming soon !


Contacteer onsde cOhesie web design, logo design en graphic design


On the road
Belgium.be

coming soon !


Contacteer onsde cOhesie web design, logo design en graphic design


Things 4
tea.be

coming soon !


Contacteer ons

Webdesign

thepicardy.be

Brasserie l Restaurant

Voor brasserie The Picardy ontwierp De cOhesie een informatieve one-pager. Er gebeurt niet veel op de website, maar de sfeer van de brasserie wordt wel mooi meegegeven. Foto's van lekkere gerechten vernieuwen automatisch dankzij de geïmplementeerde instagram-widget. Dit zorgt voor de nodige dynamiek. De kleuren leunen aan bij de gebruikten foto's om zo een mooi geheel op te bouwen.
Bekijk de website

Webdesign

rentabelgica.be

Invest & insure

De onepage website van Renta Belgica is qua look en inhoud perfect op elkaar afgestemd. Alles is vlot en to the point. De kleuren zorgen voor een mooie ondersteuning en doen het geheel een pak minder saai overkomen. Toch doen ze geen afbraak aan de boodschap die wil worden overgedragen. Integendeel zelfs! De strakke look wordt wat vriendelijker gemaakt door het gebruik van enkele goed geplaatste parallaxen met foto's erin.
Bekijk de website

Responsieve website

hemelse
taartjes.com

Heerlijke taarten!

Hemelse Taartjes Brugge heeft na enkele jaren een volledig vernieuwde website. Een belangrijk onderdeel was het zorgen dat de website responsive werd zodat er ook via smartphone en tablet kan worden besteld. Deze relatief grote website bevat ook een WCM (web content management) waardoor de eigenaars zelf elke nieuwe, lekkere creatie kunnen toevoegen. Dit aangevuld met een heerlijk speelse vormgeving zorgt ervoor dat niemand de taarten en koekjes nog aan zich kan laten passeren.
Check de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

pmc-eauxdevie.nl

Paramedisch centrum

Rust is bij elke behandeling belangrijk en het is net dat gevoel dat volledig wordt doorgetrokken in de website. De prachtige natuurfoto's sluiten perfect ook bij dit thema. Net zoals de kleuren. Ook de manier waarop de website laadt en de titel op je scherm verschijnt toont aan dat er geen plaats is voor haast binnen Eaux De Vie. De complete look is sober maar uiterst praktisch: elk onderdeel heeft een eigen pagina waarop men terecht kan.
Check de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

bo-
merendree.be

Mode met een tikkeltje meer

Deze responsief website straalt precies de sfeer uit die klanten voelen in boetiek Bo: eenvoudig maar klassevol. De verschillende pagina's zijn overzichtelijk gehouden en voorzien van versterkende beelden. Zo waant de bezoeker zich online ook aanwezig in de winkel. Dankzij vloeiende foto's tijdens het scrollen en een instagram-widget gelinkt aan boetiek Bo is er ook redelijk wat dynamiek terug te vinden op de website. Ontdek de website

Webdesign

labophar
academy.be

Voor artsen en apothekers

Deze responsive website is gericht op apothekers en artsen. Alles is dan ook zeer clean en to the point. Handig ontworpen icons zijn gevestigd naast de bijpassende informatie. Er is op deze website geen plaats voor veel decoratie en extra's, maar net daardoor is design hier extra belangrijk. Via het toegevoegde inschrijvingsformulier kan er ook rechtstreeks van op de Labophar Academy wesbite worden ingeschreven. Er zijn geen extra tabbladen of apps voor nodig en dat maakt de drempel een pak lager. Bekijk de website

Responsieve website

piece-u.be

Ontbijt, lunch en broodjes

Bij Piece Unique kan je onder andere terecht voor een lekker ontbijt en dat is ook precies de blikvanger op de website. Deze one-pager staat vol prachtige, smakelijke beelden. De kleuren zijn dan ook bewust heel neutraal gehouden om geen aandacht af te leiden. De website heeft een duidelijke en logische opbouw, ondersteunt door fijne kaders. Stapsgewijs ontdek je tijdens het scrollen het ontbijt, de lunch en broodjes. Er is ook geen nodeloze lange zoektocht nodig naar de reserveer button, want die is overal duidelijk in website verwerkt.
Check de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

van-biervliet.be

Architectuur

Restyling en grondige update van de responsive website van het architectenbureau Tom Van Biervliet, gevestigd in Brugge. Zowel inhoudelijk als op valk van codering kreeg deze website een grondige facelift. Social media werd toegevoegd waarbij de cOhesie ook de twitter homepage ontwierp. De projecten staan steeds centraal met respect voor de hedendaagse stijl van Tom Van Biervliet en zijn zin voor duidelijke structuren. Het architectenbureau situeert zich zowel in de particuliere als de openbare sector, gaande van gezinswoningen & appartementen, villa’s, industriebouw, tot publieke werken zoals scholen, musea, enz. De verschillende onderdelen zijn intuïtief terug te vinden.
Check de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

design-hq.be

De cOhesie met een wow-factor

Deze one-page website toont het hart van de cOhesie. Het is niet zomaar een eenvoudige one-pager. Deze website toont wel degelijk waarom de cOhesie een grafisch bureau is. Webdesign en grafisch design smelten hier samen tot een sterk, kleurrijk en goed doordacht geheel. Ontdek de website

Responsieve website

lababou.be

Prachtige wol in alle kleuren

De wol van La Babou associeer je onmiddellijk met zalige zachtheid, een hele hoop fun en puurheid. De website is dan ook opgebouwd met deze kernwaarden in gedachten. Deze startup wesbite is overzichtelijk en richt zich voornamelijk op functionaliteit, wat duidelijk te zien is bij de wol-pagina en het bestelformulier. De drempel voor potentiële klanten wordt zo laag mogelijk gehouden. Dit vanzelfsprekend in combinatie met een sterke lay-out.
Check de website

Webdesign

studiobades.be

Fotografie door Bart Descheemaeker

De wesbite van Studiobades ademt fotografie. Alle beelden krijgen dan ook een prominente plek. Deze website is database driven wat ervoor zorgt dat Bart volledig zelf zijn beelden kan aanpassen en/of nieuwe beelden kan toevoegen. Een echte must voor een fotograaf die dagelijks nieuw materiaal vastlegt! De lay-out is strak maar sober om optimaal van de prachtige inhoud te kunnen genieten. Bekijk de website

webdesign

outdoorteam.be

Teambuilding & adventure

Deze database driven website is een echte kanjer van een website en volledig zelf te beheren dankzij de op maat ontwikkelde web content management (WCM). Er wordt goed ingespeeld op SEO (=zoekrobot optimalisatie) om optimaal te scoren bij zoekreslutaten. Een goede navigatie is hier crucieel om potentiële klanten snel naar de juiste pagina te leiden. Dankzij dynamische beelden en het juiste kleurenschema komt het avontuurlijke gevoel helemaal naar boven. Bekijk de avontuurlijke website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

celiabogaert.be

Duizendpoot op scène, voor en achter de camera

De cOhesie creëerde een website die de diversiteit van deze prachtige dame weerspiegelt. Veel meer dan een mooi gezicht. Veel meer dan een actrice, een presentatrice, een reporter. Een responsieve website die even dynamisch is als haar protagonist.


Ontdek

Responsieve website

VillaPalmyre.com

vakantiewoning

Een villa om in weg te dromen, om te genieten van een welverdiende vakantie en een website die dit weerspiegelt, dat was de opdracht. Voeg daar de nodige functionaliteit aan toe zoals het toevoegen van testimonials en uiteraard een gebruiksvriendelijk reservatiesysteem dat volledig autonoom te beheren is via de cOhesie Web Content Management. Resultaat: villapalmyre.com.

Bekijk de website

Webdesign

Vitastyle.be

Beauty en wellness in een responsief website

Vitastyle, de place-to-be om in een aangename sfeer af te slanken en /of te relaxeren, breidt uit met een instituut; een restyling drong zich dus op. De cOhesie ontwierp de opendeurflyer en de nieuwe site, maar ook de twitter homepage en de facebook Company page werden met de nodige beelden en know-how voorzien om een passend geheel te vormen. Maar oordeel vooral zelf! Het logo en de huisstijl (beide ook door de cOhesie ontworpen) & de website stralen vitaliteit uit. Het streefdoel van VitaStyle!
Check de website

Webdesign

Wijnhuis Tinto

Ontdek uitstekende en betaalbare wijnen

De uitgebreide website van Wijnhuis Tinto is compleet op maat gemaakt en bevat een volledige web content management (WCM). Er zijn talloze wijnen te ontdekken die ook via een zoekfunctie op naam, druifsoort, categorie en land van herkomst kunnen worden gevonden. De website is ook compleet responsive en kan op elk smartdevice optimaal worden bezocht.
Ga naar de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

deboo.be

autogarage

Nog maar eens een kanjer van een website, database driven met een uitgebreide op maat ontwikkelde web content management. Auto’s: nieuw, occasies demo’s aanvullen, zonder kennis van programmeertalen, in een mum van tijd vormt hier geen enkel probleem. Grafisch bureau de cOhesie ontwierp eveneens het nieuwe logo van Deboo dat de 3 Business Units (Carrosserie, Inrichting bedrijfswagen en Honda) samenbrengt onder een elegante, goed draaiende koepel.


Snelle website

Responsieve website

3little
pebbles.com

fashion webshop

Dè kids & moms fashion webshop van Anniek Van Tongel. Een schattige en totaal responsieve e-commerce die autonoom beheerd wordt door de eigenares. 3 Little Pebbles biedt een breed assortiment aan van kledij en verzorgingsproducten met een organisch en natuurlijke oorsprong. Een eenvoudig te gebruiken content management volledig op maat gemaakt voor het 3littlepebbles team. De cOhesie ontwikkelde eveneens het grafisch logo, de social media kanalen en de design huisstijl van deze onweerstaanbare website.

Bekijk de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Belindas
kitchen.be

De gezonde granola

Deze krachtige responsieve website bevat alle nieuwste technologie op vlak van webdesign. Vertrekkend vanuit een startup website, worden de granola’s stillaan omgezet naar een vlot draaiende e-commerce. Social media is niet meer weg te denken in deze wereld en ook hier werd het verwerkt in de website. SEO (=zoekrobot optimalisatie) op z’n best zorgt voor een vlotte vindbaarheid op het web.

Bekijk de lekkere website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Minou
Esquenet.be

Schepen Minou Esquenet

Schepen Minou Esquenet, al jaar en dag klant van de cOhesie, was toe aan een vernieuwde responsieve website. De Brugge[n]bouwer Minou Esquenet, een dynamische dame met een frisse visie, vroeg ons een website te ontwikkelen die haar persoonlijkheid weerspiegelt, haar ambities voor Brugge in de kijker plaatst en dit allemaal zonder pretentie maar met een korreltje humor, met veel intelligentie en met gezond verstand. De website is continu in beweging: elke week wordt aan de hand van social media (Twitter, Facebook & Instagram) en een originele nieuwsbrief nieuwe informatie Brugge en de rest van de wereld ingestuurd. Uiteraard bevat deze website onze volledig "easy to use" Web Content Management systeem zodat hij autonoom kan worden ingevuld zonder enige kennis van code.

Ontdek de informatieve website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

georges
brugge.be

lifestyle blog- herbekeken

Deze lifestyle blog kreeg een nieuw responsive kleedje, volledig op maat ontwikkeld voor GeorgeS. Hij was op zoek naar een blog website die zijn verhaal en zijn visie sterk kon weergeven zowel visueel als tekstueel. Geen saaie template via de grote bekenden. Een lifestyle site voor de Bruggelingen en hun buren! Onafhankelijk. De website wordt via een Content Management System (CSM) (onze WCM) volledig autonoom beheert door GeorgeS zelf waar en wanneer hij wil. Sterke semantische opbouw gepaard met een schitterend grafisch ontwerp zorgen ervoor dat de blogs helemaal tot hun recht komen.


Geniet van de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

belinda
delivery.be

Bestel online - webshop

Een multitask responsieve website. Belinda delivery bakt, catert en levert aan huis met een vleugje Australische accenten. Een website die haar klanten toelaat om online dagverse schotels en broodjes te bestellen en een website die tevens toelaat om het bestellingsysteem aan en uit te schakelen volgens de noden van de eigenaar en de weersomstandigheden aan onze soms grillige Noordzee. Daaraan wordt ook nog een basiswebshop voor cookies en granola’s gekoppeld, evenals een op maat ontwikkeld facturatiesysteem dat perfect beantwoordt aan de noden van deze lekkere cateraar. De website is opgesmukt met zalig mooie foto’s die het grafisch design optimaal tot uiting brengt; een parel in frisheid, functionaliteit en efficiëntie.


Lekkere website

Responsieve website

Little
bunnies.be

Zorg producten voor de kinderen.

Het LabArt-team is op alle vlak in volle expansie. Na het succesvol lanceren van de LabArt producten ontwikkelden we samen een nieuwe lijn voor de bunnies, de kleintjes. Van logo tot etiket langs website heen creëerde webdesign de cOhesie het volledige concept in nauwe samenwerking met het enthousiaste LabArt team.
Bekijk de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Natural-energy.org

Voedingssupplementen

Een kanjer van een website, database driven met een uitgebreide op maat ontwikkeld web content management. Producten aanvullen in drie talen, zonder kennis van programmeertalen, in een mum van tijd vormt hier geen enkel probleem. Ook hier heeft webdesign de cOhesie zowel het logo als de website ontworpen. De bestaande website werd volledig herbekeken en op z’n kop gezet om uit te monden in een gebruiksvriendelijke webstek die zijn verschillende doelgroepen vanuit de nodige uitgangspunten bereikt. Een project van lange adem! Het ontwerp van de verpakkingen van de producten staan als volgend item op de lijst.

Ontdek de website

Responsieve website

sintnik.be

B&B in het hart van Brugge

Neem een authentiek Brugs herenhuis voeg daaraan toe alle moderne faciliteiten en werk af met een dynamische eigenares en je krijgt B&B SintNik in het hart van Brugge. Deze schitterende website combineert sfeer met moderne modules, zoals een reserveringsmodule die automatisch reserveert en gekoppeld is met booking.com. Daarnaast bevat deze website een Content Management Systeem zodat autonoom updaten perfect in handen is van de eigenaar. Sociale kanalen zijn eveneens feilloos verwerkt. De cOhesie ontwikkelde eveneens het logo voor B&B SintNIk.

Bekijk de website

Responsieve website

Labophar.com

Corporate website

Een stijlvolle, overzichtelijke responsief website die de specifieke sfeer weergeeft waar Labophar naar streefde. Een mix van oude waarden en moderne kennis. Een mix van onderzoek door zowel dokters als apothekers. Deze 3-talige website beantwoordt aan de laatste trends van het internet.
Bekijk de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Landseinde.be

Infinite nature

Een B&B midden in een ongerept natuurgebied. Prachtig ingericht. Een ontbijt om u tegen te zeggen en nu ook met een website die dit weerspiegelt.
Ondersteund door een volledig Content Management Systeem en reserveringsmodule. Volledig responsief, social media feilloos verwerkt. Kortom alles wat een B&B eigenaar nodig heeft om zijn zaak met stijl online te plaatsen.
De cOhesie ontwikkelde eveneens het logo voor B&B Landseinde.

Ontdek de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

conco-reno.be

coming soon !


Contacteer ons

Responsieve website

Verpleegstertje.be

Thuisverpleging van De Haan tot Knokke-Heist

Een parel van een one pager. Deze startup website brengt een groep van 9 gemotiveerde verplegers samen. Geoptimaliseerd voor een ijzersterke SEO (Search Engine Optimization= gevonden worden door de zoekrobotten) dankzij een semantische opbouw en goed uitgewerkte teksten. De cOhesie kreeg nog maar eens carte blanche voor het design en ontwikkelde naast de website ook het logo en de volledige huisstijl voor deze gedreven groep mensen.
Bekijk de website

Responsieve website

Bodylicious.be

Bodylicious Beauty & Wellness Center

Nancy Couvreur, de drijvende kracht achter Bodylicious & Spadylicious, had dringend nood aan een website die haar prachtige wellness center in al zijn glorie kan weergeven. De website werd volledig onder handen genomen, volledig responsief gemaakt. Het uitgebreide aanbod wordt nu overzichtelijk weergegeven en functioneert als een online catalogus. Social media kanalen werden in harmonie met de nieuwe look mee ontwikkeld en verwerkt in de website. Een opleiding in de wereld van de social media werd eveneens gekoppeld aan dit project.
Bekijk de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

32opaal

Vakantiewoning te Brugge

Het vakantiehuis Opaal in Brugge kreeg een nieuwe website die beantwoordt aan de hedendaagse noden, volledig responsief is en gestuurd wordt via een content management systeem zodat autonoom updaten van de belangrijkste pagina’s snel en efficiënt mogelijk is. De kalendermodule zorgt ervoor dat de internaut meteen een duidelijk beeld krijgt van de beschikbaarheid. Consulting en opleiding in de wereld van de social media, steeds een absolute must in de wereld van vakantieverhuur, werden ook aan dit project gekoppeld.
Ontdek de website

Responsieve website

eet-bar.be

eet-bar te Jabbeke (Brugge)

Een nieuwe fonkelende parel, zoals we ze graag maken. Hip, functioneel, trendy en no nonsense. Deze nieuwe eet-bar heeft een frisse visie op hoe je je tafelt deelt met vrienden. Fris, gezond en simpelweg lekker! De omweg zeker waard, in centrum Jabbeke. Een mooie bijna one-pager, die in een oogwenk de sfeer van deze schitterende eettent kadert.

Bekijk de website

Responsieve website

orver.be

Orver jewellery & 3D-design

Christ Vererfven is de drijvende kracht achter Orver.be. Hij stapte naar de cOhesie met de simpele vraag om zijn juwelen tot hun recht te brengen op de website en zijn 3D-tekeningen en de bijhorende mogelijkheden in de kijker te plaatsen. De cOhesie kreeg carte blanche voor het design. Uiteraard hielden we rekening met de strakke look en voorkeur van deze indrukwekkende goudsmid en techneut. Deze website bevat een Content Management Systeem zodat autonoom updaten perfect in handen is van de eigenaar. Sociale kanalen zijn feilloos verwerkt in de website.
Bekijk de website

Responsieve website

dewitte-mg.be

Ricky Dewitte, Metaal en Glas constructies een gevestigde waarde in Brugge en omstreken, had nood aan een eigentijdse look & feel. Het logo en de huisstijl werden opgefrist. De website werd volledig onder handen genomen, volledig responsief gemaakt en functioneert nu eveneens als catalogus en referentiepunt. Social media kanalen werden in harmonie met de nieuwe look mee ontwikkeld en verwerkt in de website. Een visuele parel in samenwerking met fotograaf Jan Verlinde.
Bekijk de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Angels’share

Whisky & Gin store

Een parel in de maak. Deze miniwebsite wordt straks een volledige functionele e-commerce. Met een gebruiksvriendelijke web content management op net die specifieke plaatsen, kan Angels’share autonoom de inhoud van zijn website aanvullen, bijsturen en optimaliseren. De cohesie ontwikkelde naast de website ook het logo en de volledige huisstijl voor deze whisky & gin winkel te Leuven. Verpakking, sitckers, uitnodiging, social media kanalen…enz.
Ontdek de website

Responsieve website

Lemahieu & Partners

Lemahieu & Parners staan voor juridisch advies op maat. We gingen op zoek naar een grafische look die het professionalisme weerspiegelt van dit bedrijf waar ervaring en vernieuwing elkaar aanvullen. Een parel van een responsieve website volledig ondersteund door onze gebruiksvriendelijke Web Content Management. Op die manier kunnen Lemahieu & Partners volledig autonoom de inhoud van hun website aanvullen, bijsturen en optimaliseren.
Bezoek de website

Responsieve website

Labart

Laboratoire Artisanal

Van logo naar etiket, langs naamkaart en algemene folder tot B2B website met uitgebreide klantzone. We creëerden het volledig imago voor dit nieuwe merk van voedingssupplementen voor en door apothekers gemaakt. Uitgangspunt: sterke branding. De website werd onlangs omgezet naar een volledig responsief website en krijgt er verschillende taalversies bij.
Check de website

Responsieve website

De Zonnebrug

De Zonnebrug is een charmeverblijf met stijl. Naast een warme look en feel, bezit deze website alle tools om snel en efficiënt updates uit te voeren. Testimonials en nieuwsitems worden door de Zonnebrug autonoom aangebracht via de Web Content Management. De website is volledig responsief en bestaat in 4 talen.
Check de website

Webdesign

Matthys Wijnimport

Nadat de cOhesie een nieuwe grafische wind liet blazen in de huisstijl van Matthys Wines werd de grote stap gezet naar de ontwikkeling van een totaal vernieuwde website. Frank Matthys kwam bij webdesign de cOhesie aankloppen met de vraag naar een volledig CMS-gestuurde website, doelgericht en snel vindbaar, zowel binnen als ver buiten Brugge! Een pracht van een webdesign, die de passie, ervaring en kennis van wijn recht zou aandoen. Dankzij de krachtige samenwerking tussen Matthys Wines en de cOhesie kwam deze visuele maar vooral praktische en informatieve website tot stand.
Bezoek deze website

de cOhesie responsief web design, logo design en graphic design, Brugge

Au zenith3

Interieurarchitectuur

Binnenhuisarchitectuur op z'n mooist: hedendaags, klantgericht en projecten op maat. Het zijn termen die de cOhesie maar al te goed kent en probleemloos weergeeft in dit prachtexemplaar van puur design en smakelijke soberheid. au zenith staat garant voor stijlvolle maar vooral ook doordachte indelingen van de woon- of werkruimtes die zij aanpakt. Projecten en gastenverblijven; alles wordt breeduit beschreven op de responsieve website van au zenith3.
Check de website

Responsieve website

B&B Huyze Walburga

Een 4-talige volledig responsieve website voor deze luxe Bed & Breakfast in het hartje van Brugge. De look & feel werd volledig uitgewerkt door de cOhesie. Consulting en opleiding in de wereld van de social media, een absolute must in de wereld van B&B.
Bezoek de website

Responsieve website

Rombaux

Website

Op deze zeer uitgebreide website wordt de ruime ervaring van de Brugse familie Rombaux in de kijker gesteld via een verfijnd webdesign. Ook het imago en de klantvriendelijkheid waar de winkel reeds decennia voor bekend staat, wordt in hun vernieuwde website weergegeven. De dynamische pagina's worden volledig zelf door het team van Rombaux bijgehouden en aangevuld. Deze site wordt gedragen door een uitgebreide databank die de toevoer van de snel evoluerende muziekproducten op een eenvoudige manier kan bijhouden.
Bezoek de website

Responsieve website

Tandarts Sophie

Website

Sophie Vanhulle is een tandarts en protheticus. Haar empathie en visie zorgen voor een uniek en gedreven persoon. De website is dan ook een ware mix van medisch professionalisme en menselijkheid wat de ideale combinatie is voor een arts.
De foto’s zijn van de hand van fotograaf Jan Verlinde en geven de sfeer van de praktijk en dus ook de website weer in net die juiste toon.

Bezoek de website

Responsieve website

rdc-brugge

Verzekeringen, Leningen en Beleggingen Roderik De Clerck wenste een functionele website, zonder zever. Een duidelijke weergave van het aanbod met bijhorende aantrekkelijke visuals. De cOhesie friste eveneens het logo op en creëerde de verschillende visuals. Deze website bevat een basis Web Content Management die perfect beantwoordt aan de noden van rdc-brugge.
Bekijk de website

Webdesign

Cuisine Tinguett

Responsief Website Comming Soon!

Onze parel aan design en communicatie. Deze originele website combineert techniek en design, visueel en praktisch. Waar veel variatie nodig is werd een webcontent management ingebouwd zodat het dynamische trio van Cuisine Tinguett, volledig autonoom hun site kunnen updaten. Een introductie in social media werd eveneens voorzien en ook hier kon Cuisine Tinguett snel hun weg vinden. Traiteur, privé restaurant en kok aan huis, waar u ook op klikt telkens een culinaire ontdekking.
Bezoek deze website

Webdesign

Pol Standaert

Stel, je hebt een uitzonderlijk beroep, creatief, uniek en toch ben je mee met de tijd. Je bent een artiest en je wil op geen enkel moment een compromis maken wat je kunst betreft. En toch heb je nood aan een functionele website die je het leven gemakkelijker maakt, die je tijd spaart door mooi alles te ordenen en weer te geven waar je voor staat. Met de juiste impressies en evenveel passie voor ons werk creëerden we samen met Pol Standaert een parel van design met de nadruk op de unieke antieke schouwen en de nieuwe schouwen, de indrukwekkende restauraties, de prachtige lave-mains, … ontdek zelf.
Ontdek de website van Pol Standaert - schouwen en mouluren te Brugge.
Check de website

Responsieve website

Kingsclub Brugge

Website

Deze sfeer volle sportsbar had nood aan een even dynamische en sfeervolle website. De cOhesie pakte uit met haar splinternieuwe full package website formule. Animaties, social media, SEO, Web content management op maat ontwikkeld voor de Kingsclub. Geen overbodige functies waar je in verloren loopt. Fine tunen en volledig op elkaar afstemmen van alle social media, inclusief tutorials en hulplijn. Automatisering van de events, dagschotels zodat de website er steeds upgedate uitziet zonder dat dit voor de eigenaar een onmogelijk bij te houden taak is!
Bezoek de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

De Huyskamer

De Huyskamer - Meeting rooms & co-working space te Brugge. Een herenhuis in centrum Brugge, op 10 min. wandelafstand van het station, waar men in “huiskamerstijl” kan vergaderen, werken of samenkomen. Bij zo’n origineel concept hoort een origineel design met alle nieuwste technieken van een ingewerkte Twitter-applet tot een eenvoudig aan te passen beeldanimatie op de homepage. Het intuïtieve reservatieformulier zorgt voor de nodige functionaliteit. Pure Design & Klasse.
Webdesign de cOhesie ontwierp eveneens het logo, de visitekaarten, notitieblokjes … voor De Huyskamer.
Check de website