NL | EN | FR
ontwerp nieuwsbrief

Minou

nieuwsbrief

Voor de verkiezingscamapagne van Minou Esquenet ontwierp de cOhesie een resem aan originele nieuwsbrieven.
Bezoek ook de website

ontwerp nieuwsbrief

Matthys wijnen

nieuwsbrief

Matthys wines nv, heeft als geen ander de waarde van een goede nieuwsbrief begrepen. Om de lente -en herfstdegustaties te melden, om nieuwe wijnen in het assortiment aan te kondigen, om een winetasting in de kijker te plaatsen; allemaal goede redenen om een nieuwsbrief uit te sturen naar een selecte doelgroep.
Check ook de websiteontwerp nieuwsbrief

Rombaux muziekhandel

nieuwsbrief

Muziekhandel Rombaux kondigt al haar evenementen aan via een nieuwsbrief, van een gitaar workshop tot kerst- en nieuwjaarspromoties. Iedere nieuwsbrief heeft een uniek ontwerp.
Check ook de website

ontwerp nieuwsbrief

De Tijd / L'Echo

de Cohesie levert al jaren originele templates voor de groep Mediafin (De Tijd / L'Echo, De Belegger / L'Investisseur). Recentelijk zijn wij ook gestart met de e-campagne voor de Nederlandse tegenhanger Beurswijzer.
Contacteer ons voor uw e-nieuwsbrief

grafisch ontwerp nieuwsbrief

De Mens.nu

Nieuwsbrief

de cOhesie ontwierp de template voor de nieuwsbrief voor De Mens.nu (Vrijzinnig Humanistisch) West-Vlaanderen. Na een verkennend gesprek werden de noden van deze organisatie geanalyseerd waarop zowel inhoud als lay-out optimaal konden worden bepaald. Een template werd gecreëerd zodat de vereniging autonoom de inhoud kon aanpassen en nieuwsbrieven uitsturen.
Contacteer ons voor een template van een nieuwsbrief

nieuwsbrief ontwerp Brugge

Design-HQ

nieuwsbrief

de cOhesie ontwikkelde voor haar koepel en in samenwerking met interieur architectuur au zenith en raamdecoratie 't Smedenhuys de nieuwsbrieven voor Design-HQ. De nieuwjaarswensen en de aankondigingen van de nieuwe werken van het design trio van Brugge, zijn steeds pareltjes en niet te missen. Inschrijven? Aarzel niet stuur een mail naar info@design-hq.be.

de cOhesie nieuwsbrief

au zenith

nieuwsbrief

Om uw verhuis aan te kondigen, niets simpelder dan een nieuwsbrief uitsturen naar uw klantenbestand. Nieuw project, nieuw product dat absoluut in de kijker moet? Zeg hetsimpel met een originele, opvallende en grafisch verzorgde nieuwsbrief! Voor au zenith crëren we al jaren de meest originele en efficiënte nieuwsbrieven.
Check ook de website

ontwerp nieuwsbrief

Team up: Rombaux & au zenith

Rombaux & au zenith groeperden zich om samen een nieuwsbrief uit te sturen. Adressenbestanden werden "tijdelijk" samengevoegd om een ruim publiek te bereiken. Alles is mogelijk bij de cOhesie!
Bezoek de website