NL | EN | FR
logo ontwerp Brugge

DGPharma

DGPharma situeert zich in de medische sector en omdat het logo op heel wat verschillende toepassingen moet kunnen worden gebruikt, was het belangrijk om een veelzijdig logo te ontwerpen. Het is herkenbaar en kan dankzij de dubbele lijn zowel op zichzelf worden geplaatst of als baseline zoals bijvoorbeeld onder een productnaam.
Contacteer ons voor uw logografisch ontwerp logo

West Invest

West Invest is een professioneel bouwbedrijf gespecialiseerd in dakopbouw, renovaties en nieuwbouw gevestigd in Knokke. Het logo is strak en professioneel, goed herkenbaar. Dit geheel in lijn lopend met de website die eveneens een web ontwerp van de cOhesie is.
Website in opmaak

logo ontwerp Brugge

La Babou Wool &
design patterns

Het logo van La Babou straalt gezellig uit. Een schaapje wordt door
veel mensen gelinkt aan wol, en dus maakten wij bij de cOhesie van
een schaap een echte bol wol van.
Check de wesbite!

logo ontwerp design  Brugge

Tings 4 Tea

Omdat je niet zomaar thee drinkt. Omdat het een beleving is creëerde grafisch bureau de cOhesie dit krachtig logo met bijhorende huisstijl.
Contacteer ons voor uw logo

logo ontwerp Brugge

Breadfast by Novotel

Omdat het ontbijt van het hotel keten Novotel in de kijker mag staan.
Omdat ze prats lopen met hun ruim aanbod aan heerlijke broden en gezond ontbijt,
creëerde grafisch bureau de cOhesie dit sympathiek logo. Smakelijk.
Contacteer ons voor uw logo

grafisch ontwerp logo

On the road Belgium

Een krachtig logo, hedendaags en to the point. Op stap in ons prachtig land, zorgen achterlaten, terug naar af, dat was de opdracht. De voetafdrukken zijn gebaseerd op mijn eigen voeten ;-) !
Website in opmaak

logo ontwerp Brugge

Moving forwards

Voor dit logo baseerden we ons op een kindertekening van de klant. De “perfecte tekening” werd gevectoriseerd en in eer gehouden. We combineerden het met de geladen naam “moving forwards”. Bezoek de website voor een uitgebreide kijk in deze niet alledaags traject.
Contacteer ons voor uw logo


grafisch ontwerp logo


Gruuthuus Kelder

Novotel Gent heeft een feestzaal dat teruggaat tot de 14e eeuw, helaas was hun logo ook van dit tijdperk, de cOhesie ontwikkelde een fris en stijlvol logo in lijn met deze indrukwekkende middeleeuwse feestzaal.
Contacteer ons voor uw logo

logo ontwerp Brugge

Akr Algemen Knokse renovatiewerken

Renoveren met stijl, vraagt tegenwoordig eveneens een stijlvole look, om je klanten gerust te stellen ! Akr was op zoek naar een logo dat in lijn ligt met hun professionalisme. De cOhesie leverde exact dat. Website in de maak!
Contacteer ons voor uw logo

grafisch ontwerp logo

Deboo

Een moeilijke opgave ! 3 Uiteenlopende business units verenigen onder 1 koepel en dit zonder afbreuk te doen aan hun stijl. Honda + Inrichting bedrijfswagens + Carroserie. Opzet geslaagd! Check ook de website van onze hand!
Check ook de website

logo ontwerp Brugge

3 little pebbles

De cOhesie ontwikkelde het logo voor de online shop 3 littlepebbles.com, Kinderkledij en accessoires voor baby’s en moeders. Een collectie die zich concentreert op natuurlijke producten met een praktische meerwaarde voor de ouders. Speels, eerlijk en duurzaam. Ook de online shop werd door de cOhesie ontwikkeld.
Contacteer ons voor uw logo

grafisch ontwerp logo

Natural Energy

Hoe breng je wetenshap en natuur samen in een visueel beeld zonder af te stoten? Geen idee, wel de cOhesie slaagde erin om deze 2 tegenovergestelde krachten op een dynamische wijze met elkaar te verwikkelen. Natural energy vertegenwoordigd een gamma artikelen dat gebaseerd is op een grondig wetenschappelijk onderzoek van de natuur. Een uitdaging op maat van de cOhesie!
Check ook de website

logo ontwerp Brugge

Landseinde B&B

De cOhesie ontwikkelde het logo voor de luxe B&B Landseinde, gelegen in een soort niemandsland midden in het grotendeels nog ongerepte krekengebied aan de Belgisch-Nederlandse grens. Het logo illustreert dit in alle stijl en rust. De bijhorende baseline “infinite nature” werd eveneens door de cOhesie ingefluisterd. We ontwikkelden het kleurenpalet in nauw overleg met de klant en rekeninghoudend met het interieur van de B&B.
Contacteer ons voor uw logo

grafisch ontwerp logo

Labophar

Labophar combineert de wetenschappelijke kracht en intensieve kennis van de twee grootste actoren in de gezondheidszorg, nl. artsen en apothekers. Het logo vertegenwoordigt dit door de verschillende beeld elementen met elkaar te verweven om een sterke corporate look weer te geven.
Check ook de website

Logo design

LabArt

Als je van nul kan starten zoals met een lege canvas, met een sterk team dat perfect weet wat ze wil en waar ze naartoe gaat maar je voldoende ruimte laat om je ervaring en creativiteit in te passen, zo is “LabArt” ontstaan, de Laboratoire Artisanal. Van logo naar etiket, langs naamkaart en algemene folder tot B2B website met uitgebreide klantzone. We creëerden het volledig imago voor dit nieuwe merk van voedingssupplementen voor en door apothekers gemaakt. Uitgangspunt: sterke branding.
Check de website

Logo design

little bunnies

by LabArt

Het LabArt merk is steeds in volle expansie. Voor het nieuwste project ontwikkelde de cohesie het logo voor de kindercollectie van Labart. Zonder het hoofdmerk uit het oog te verliezen werden “little bunnies by LabArt” tot leven geroepen met een prachtig kleurenpalet.
Check de website

Logo design

eet!

Een fris concept met de nadruk op no nonsense. Een eettent die alle dagen een nieuw idee introduceert en waar gezellig tafelen centraal staat. Annelies Savoye de drijvende kracht achter deze ontbijt- en lunchbar wist perfect waar ze naartoe wilde. In nauw overleg ontstond het design voor dit schitterend logo! de cOhesie ontwikkelde eveneens de menukaart en de website voor eet!
contactLogo ontwerp Brugge

Festina Lente

Het logo voor de familie holding Festina Lente (haast je, traag) werd door de cOhesie ontwikkeld. Er werd ons gevraagd om een stijlvol & professioneel ogend logo te ontwikkelen dat abstract genoeg was om alle richtingen en ideeën van dit dynamisch bedrijf op te vangen.
Contact
Logo ontwerp Brugge

DeWitte

Ricky Dewitte, Metaal en Glas constructies, een gevestigde waarde in Brugge en omstreken, had nood aan een eigentijdse look & feel. Het logo en de huisstijl werden opgefrist. Dit stevig bedrijf met gekende naam wilde niet teveel afstappen van zijn reeds gekend logo, maar wilden toch moderniseren. Naast het logo werden ook de huisstijl en de webstek vol enthousiasme aangepakt.
Contactde cOhesie web design, logo design en graphic design

De Bezatse

Een klassiek logo voor een vereniging die vaste waarden verkondigt. Een te respecteren erfgoed. De cOhesie ontwierp dit logo in nauw overleg met de leden van de vereniging.
Contact

de cOhesie web design, logo design en graphic design

avt-osteo

Grafisch bureau de cOhesie ontwikkelde het logo voor de osteopate Anniek Van Tongel. Anniek wilde een logo dat afstand nam van de klassieke witte en strakke lijnen van de medische sector. Haar zin voor kleur en menselijkheid inspireerde het logo. Daarnaast ontwikkelde de cOhesie de raamdecoratie van haar nieuwe praktijk in Nederland. Ontwerpen voor nieuwjaarswensen, verhuisaankondigingen en allerlei evenementen van de praktijk "Eau de Vie" behoren eveneens tot onze referentielijst. Blijven groeien, blijven evolueren. Energie en passie met kennis van zaken!
Bekijk ook de website

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Bike me

de cOhesie ontwierp het logo voor deze zeer gedreven Bike Health & fitness coach. Een jong project vol potentieel. Het logo straalt het dynamisme uit van deze coach, zijn enthousiasme en de kracht om zijn klanten te motiveren om hun doel te bereiken.
Contact

Logo design


SintNik

De cOhesie ontwikkelde het logo voor de luxe B&B Sintnik, gelegen in het hart van Brugge. Deze authentieke B&B bevat alle elementen waar de Brugse toerist van droomt. Een authentiek herenhuis met alle moderne faciliteiten. Het logo moest dus een synergie worden van authentieke en moderne elementen. Bruikbaar voor alle moderne media. We ontwikkelden het kleurenpalet in nauw overleg met de klant en rekeninghoudend met het prachtig interieur van de B&B.
Bezoek de website

grafisch ontwerp logo

De Huyskamer

Een herenhuis in centrum Brugge, op 10 min. wandelafstand van het station, waar men in “huiskamerstijl” kan vergaderen, werken of samenkomen.” Meeting rooms & co-working space, een nieuw concept voor Brugge. Bij zo’n origineel concept hoort een origineel design. Grafisch bureau de cOhesie ontwierp het logo, de visitekaarten, notitieblokjes … voor De Huyskamer.
Check ook de website

Logo design - ontwerp - de cOhesie - Brugge

Angels'share

De cOhesie ontwikkelde het logo voor Angels’share, de Whisky & Gin store te Leuven. Het concept: een combinatie van een eeuwenoude traditie vermengd met de hippe elementen van de Gin hype. Graphic Design de cOhesie ontwikkelde het volledig concept van deze winkel: logo, etiketten, verpakking, etalage, website met webshop. Het interieur is van de hand van au zenith interieurarchitectuur waar we exclusief mee samenwerken.
Bezoek de websiteLogo ontwerp Brugge

Kliek Artistiek

De cOhesie ontwikkelde het logo voor het nieuw project van de jongerenvereniging De Kim. Het concept: een logo gericht naar de jeugd dat symbool staat voor een uitgebreid gamma aan evenementen, gaande van kunst tot sport met behoud van de link naar de vereniging De Kim.
Contacteer ons voor uw logologo ontwerp BruggeLangestraat-Hoogstraat

De cOhesie ontwikkelde het logo voor de handelsgebuurtekring Langestraat – Hoogstraat te Brugge. Het concept: nieuw leven blazen in het oude logo om de resem aan activiteiten van de handelsgebuurtekring een hart onder de riem te steken.
Contacteer ons voor uw logo

de cOhesie web design, logo design en graphic design

Duo 51

House of breakfast and lunch. Het concept: verenig de droom van 2 generaties tot een symbiose van kleur en vorm. Niet oud, niet nieuw, niet retro, niet hip. Gewoon stijl en kwaliteit.
Contacteer ons voor uw logo