NL | EN | FR
logo ontwerp

Novotel Belgium ontwerp menukaart

Grafisch bureau de cOhesie heeft voor de GourmetBar, het restaurant van de gekende Novotel-keten, grandioze menukaarten ontworpen. In nauw overleg met het flexibele team van Novotel werd een praktisch sjabloon gecreëerd dat snelle en gemakkelijke updates toelaat zonder het design te ontkrachten. Voor de jongste gasten werd als alternatief op de menukaart een viewmaster ontwikkeld.
Contacteer ons voor uw grafisch design

Logo design

Ontwerp viewmaster Novotel Europe

De menukaart bij uitstek voor de kinderen! In samenwerking met fotograaf Bart Descheemaeker (www.studiobades.be) en viewmaster expert René (www.zodoz.nl) creëerde de cOhesie de leuke beelden voor de kindergerechten. Binnenkort in alle Europese hotels van Novotel terug te vinden.
Contacteer ons voor uw grafisch design

logo ontwerp

Novotel Belgium Storyline & ontwerp panelen ontbijt

Novotel Belgium herbekijkt haar aanbod van het ontbijt om tegemoet te komen aan haar klanten. Gezond en gezellig. In het kader van de nieuwe storyline ontwierp grafisch bureau de cOhesie de informatieve krijtpanelen die de ontbijtzalen van alle Novotel hotels van heel België gaan versieren. De cOhesie adviseert tevens naar gelang de noden van de verschillende restaurants waar de panelen dienen aangepast en herbekeken te worden.
Contacteer ons voor uw grafisch design

Logo design

Avt-osteo / Eaux de vie boekje over zwangerschap!

Voor de osteopaatpraktijk in Eeklo en in Steenbergen heeft de cOhesie een heerlijk boekje voor de zwangere vrouw ontworpen. Het aangeleverde MSWord document vol doorlopende tekst werd omgetoverd tot een aantrekkelijk en aangenaam te lezen boekje van 8 pagina’s boordevol nuttige informatie. Van hetgeen wij horen, vliegen ze de deur uit.
Contacteer ons voor uw grafisch design

Etiket en verpakking

Ontwerp etiket en verpakking LabArt

Het LabArt gamma groeit aan een verbluffende tempo. De cOhesie zorgt er voor om, in nauwe samenwerking met het LabArt team, het imago en de look ook voor de nieuwe verpakkingen steeds in juiste banen te leiden. Alle etiketten worden volgens de noden van de verschillende en soms zeer specifieke verpakkingen op maat ontworpen. De verpakkingen zijn er voor gelulen, dermoproducten, bonbons, siropen.
Contacteer ons voor uw grafisch design

Logo design

Ontwerp etiket Little Bunnies

De cOhesie verzorgt graag totaalconcepten; als we aan de basis van een project worden betrokken, vormen we samen met de klant de meest uiteenlopende koppelingen. Naast het logo en de website voor Little Bunnies, heeft grafisch bureau de cOhesie ook een uniek ontwerp gecreëerd voor de etiketten van het even unieke kindergamma van LabArt.


Check ook de website
logo ontwerp

Angels'share

De cOhesie ontwikkelde het logo voor Angels’share. Whisky & Gin store te Leuven. Het concept: combinatie van eeuwenoude traditie vermengd met de hippe elementen van de Gin hype. We ontwikkelden het volledig concept van deze winkel, etiketten, verpakking, etalage, webshop. Het interieur is van de hand van au zenith interieurarchitect waar we exclusief mee samenwerken.
bezoek de website

Logo design

LabArt

Als je van nul kan starten zoals met een lege canvas, met een sterk team dat prefect weet wat ze wil en waar ze naartoe gaat maar je voldoende ruimte laat om je ervaring en creativiteit in te passen, zo is “LabArt” ontstaan. Van logo naar etiket, langs naamkaart en algemene folder tot B2B website met uitgebreide klantzone. We creëerden het volledig imago voor dit nieuwe merk voedingssupplementen voor en door apothekers gemaakt. Uitgangspunt: sterke branding met sterk grafische ontwerpen.
Check ook de websitegrafisch ontwerp Brugge

De Zonnebrug

De Zonnebrug is een charmeverblijf met stijl. Naast een website met een warme look en feel, hebben ze uiteraard nood aan een naamkaartje dat het plaatje afwerkt. Een originele typografie samen met prachtige foto’s van fotograaf Jan Verlinde leidde tot dit mooi resultaat.
Check ook de website

grafisch design

Rombaux

Muziekhandel Rombaux bestelde een algemene folder, tijdloos en stijlvol om hun uitgebreid aanbod aan piano’s in de kijker te plaatsen.
Bezoek ook de website

grafisch ontwerp naamkaart

Langestraat-Hoogstraat

De handelsgebuurtekring Langestraat-Hoogstraat wilde een flyer, die opvalt en niemand laat liggen; met een wedstrijd en een formulier. Kerstmis & sfeer.
Contacteer ons voor uw grafisch design

grafisch ontwerp Brugge

LabArt

De cOhesie ontwikkelde de informatiefolder voor LabArt. Een prachtig fluwelen uitvoering met softtouch papier.
Contacteer ons voor uw grafisch design

de cOhesie graphic design

't Smedenhuys

De groetenkaarten van 't Smedenhuys bestaat uit een reeks van 4 verschillende foto's zodat het ruim aanbod van dit huis meteen duidelijk wordt.
Contacteer ons

logo ontwerp Brugge

Rombaux

Rombaux bestelde naast een algemene folder, een stijlvolle visitekaart. Grafisch bureau de cOhesie ontwikkelde verschillende versies om het uitgebreid aanbod van deze muziekhandel in de kijker te plaatsen.
Bezoek ookde website

grafisch ontwerp prijslijst

Matthys Wijnimport

Prijslijst

Functionele prijslijst met imagobouwer.
Contacteer ons voor uw grafische ontwerpen

grafisch ontwerp naamkaart

Matthys Wijnimport

Naamkaart

De cOhesie ontwikkelde de naamkaarten voor Matthys nv, een verlengde van de huisstijl.
Check ook de website

de cOhesie graphic design folder

Vitastyle

De folder voor VitaStyle, de place-to-be om in een aangename sfeer af te slanken en/of te relaxeren.
Contacteer ons voor uw folders

grafisch ontwerp visitekaart

Vitastyle

VitaStyle bestelde naast de algemene folder, een stijlvolle visitekaart.
Bezoek ook de website