NL | EN | FR
responsieve website

Web design

De cOhesie levert maatwerk omdat geen enkel bedrijf identiek is; web design in de pure zin van het woord. Met het oog op een haalbaar budget, een flexibele houding, veel creativiteit en inzicht, ontwikkelen wij een website die zowel functioneel, gebruiksvriendelijk & responsief is. Een webstek die technisch & grafisch beantwoordt aan de laatste nieuwe eisen van het internet.
Contacteer ons

logo design

Logo design

Als bedrijf communiceert u continu met uw klanten om ze beter te informeren. De stijl en de vorm die u hiervoor kiest, zijn niet zonder belang. Zij zeggen immers veel over wie u bent en waar u voor staat. Daarom is een professionele benadering van uw visuele communicatie van essentieel belang. Het logo vormt hierbij de eerste bouwsteen waar alle verdere communicatie rond draait.
Contacteer ons

grafisch ontwerp naamkaart

Graphic design

Ieder stukje drukwerk is een stille vertegenwoordiger van uw bedrijf en betekent vaak het uniek contact met de buitenwereld. Natuurlijk maken wij graag iets moois. Sterker nog, op dat punt zijn wij zelfs heel kritisch. Maar opvallende grafische vormgeving alleen is niet voldoende. De voorwaarde voor ons is dat de vormgeving de inhoud versterkt en dat uw boodschap duidelijk overkomt en haar doelgroep bereikt.
Contacteer onsde cOhesie web design, logo design en graphic design

Onze uitdaging

Onze uitdaging is dan ook het vinden van de juiste balans tussen creativiteit, herkenbaarheid en functionaliteit. Samen met u ontwikkelt de cOhesie heldere concepten en creatieve oplossingen voor al uw communicatieve projecten. Logo, huisstijl, naamkaart, folder, verpakking, website...
Contacteer ons